Meteen naar de inhoud

Gratis Yogales | Haasje Zoekt De Regenboog

Deze yogales heb ik speciaal voor een van de peuters van het KDV geschreven, het meisje vond de lessen nog wat spannend… Maar als haar haasje mee mocht doen, dan zou ze het wel durven! Dat heb ik mij geen twee keer laten vertellen.

Voor dit yoga avontuur heb ik mooie afbeeldingen geschilderd. Je kan het avontuur lezen als verhaal, maar de kaarten kan je ook printen en inzetten als yogakaarten. De kinderen vonden de les super, zeker het spel met de parachutes en de herhaling in het verhaal vonden ze leuk. Misschien dat ik hier nog wel een echt prentenboek van ga maken 🙂

Ben je nieuwsgierig naar mijn yogalessen? Bekijk dan mijn aanbod op yogakriebels.nl!

Heb je zin om zelf meer yogalessen te geven? Bekijk dan mijn andere artikelen over mindfulness en yoga. Je zou ook het gratis e-boek over Dierenyoga van Helen Purperhart (van haar heb ik geleerd hoe ik deze avonturen vorm kan geven).

Heb je het yoga avontuur al een keer beleefd? Dan is het misschien leuk om de Kleurplaat Yogakaarten van dit verhaal te gebruiken! De kinderen mogen alle dieren van het avontuur dan zelf inkleuren, ook is er nog ruimte om zelf drie nieuwe vrienden te bedenken en te tekenen.

Op deze manier kan je het avontuur op jouw eigen manier beleven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *