Meteen naar de inhoud

Yoga avontuur | Lieveheersbeestje en de bloesem

Heb je zin om te starten met kinderyoga? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Op een zaterdagmiddag in april heb ik een yoga avontuur geschilderd. In dit avontuur wil een lieveheersbeestje niets liever dan tussen de lentebloesems vliegen.

Het lieveheersbeestje heeft alleen een probleem: hij kan nog niet vliegen… Gelukkig is doorzetten wel een van zijn kwaliteiten, hij blijft proberen totdat het hem is gelukt!

Dit yoga avontuur heb ik geschreven voor een kinderdagverblijf. De afbeeldingen heb ik als losse kaarten aan de peuters laten zien vertelde het verhaal erbij. Ben je nieuwsgierig naar mijn kinderyoga lessen? Bekijk dan het aanbod van Yogakriebels!

Lijkt het je leuk om zelf een yoga avontuur te bedenken? In dit artikel leg ik stap voor stap uit hoe je jouw eigen yoga verhaal uitwerkt! Heel veel beweegplezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *